Dags att börja planera

Vad har ni för erfarenheter när det gäller planering av olika saker? För mig själv så har det alltid var ett stort problem att planera för olika saker med mina vänner, eftersom att det egentligen inte finns någon som har tillräckligt med ork eller intresse för att styra upp saker och ting. Det gör ofta att det rinner ut i sanden, och det är först när de respektive börjar komma in i leken som grejer börjar bli planerade på ett bra sätt, och genomförbart sätt. Det verkar finnas någon inbyggd ovilja hos många grabbar att ta tag i saker, och med det så krävs det en annan form av inställning till det.

Gå hela vägen ut

Jag har ett par gånger testat ett event- och bokningsprogram på nätet, http://www.magnetevents.se, som är riktigt bra att använda sig av när det kommer till att arrangera större resor och events, men det har kanske varit ett litet för stort program att använda till att ordna bra och roliga kvällar med vännerna. Men med tanke på att det är svårt för många att hålla olika tankar i huvudet samtidigt så tänkte jag faktiskt testa detta verktyg för att vi ska kunna få ihop de där kvällarna och helgerna som vi alla faktiskt vill ha.

Det är väl lite märkligt att det ska behöva krävas så mycket för att något ska hända, men i slutändan är det kanske värt det. Samtidigt så kanske vi kommer att lära oss något på det, så att användningen av Magnet blir högst tillfällig, men som det ser ut nu så ser jag inte många andra alternativ är detta. Må så vara att vissa kanske kommer att tycka att det känns konstigt att anmäla sig och så vidare, men de får de faktiskt ta – det är ju trots allt gjort med goda intentioner.