Fotbollsresor

För de som är riktigt hängivna fans så finns det ju ett ytterligare steg som man kan ta för att följa sina favoritlag. Det är ju att hänga med på resorna till bortaplan eller varför inte åka utomlands för att titta på favoritlaget i några av de större ligorna? Jag själv tycker ju att detta är vansinnigt roligt, och alla möjligheter som jag får tar jag också. Det har med andra ord blivit en del bortamatcher för mig runt om i Sverige, och också någon utomlands. Det man dock måste tänka på när man är ute och reser, framför allt längre distanser, är ju att boendet också måste vara bra.

Resor inom Sverige

Till saken hör ju att man inte gärna vill spendera alldeles för mycket pengar på att bo. De pengarna kan man ju helt enkelt använda till annat. Så camping i Dalarna när man är uppe och ska titta på Dalkurd kan ju vara en bra idé, inte enbart för att det är väldigt vackert där uppe, utan också för att det brukar kunna bli hyfsat billigt om man bara bor en natt. Testade faktiskt att åka lite längre norrut i Dalarna en gång och hamnade då på www.alvdalencamping.se och det måste jag säga var ett mycket bra beslut! Fint, billigt och dessutom gick det bra för Dalkurd den matchen!

Resor utanför Sverige

Här är det ju faktiskt flygbiljetten som är det allra viktigaste. Visst är det möjligt att åka bil, tåg och buss till de olika matcherna men det kommer att kosta en hel del pengar, vilket är kosing man hellre lägger på matchen och allt runt om kring istället för själva resan. Eftersom att de delarna brukar kunna kosta ganska mycket så är man ju också ute efter det billigaste sättet att bo, så det har blivit många vandrarhotell för mig genom åren i Europas olika länder.